Dans en Beweging

* DANSVREES OVERWINNEN !
Voor mensen die denken dat ze niet kunnen dansen. Bijna iedereen houdt van dansen of van dansende mensen die plezier hebben. Vaak blijft het bij kijken en zelf dansen is er niet bij. Het mogelijk oordeel van anderen, wanneer men spontaan gaat dansen, of een negatief zelfoordeel over de eigen danskwaliteiten spelen hierin de belangrijkste rol en zetten een rem op de spontaniteit. Maar iedereen kan dansen en heeft ritmegevoel! Deze cursus is bedoeld voor diegenen die wel willen dansen en een steuntje in de rug nodig hebben. Voorop staat het dansplezier en de spontaniteit en niet het aanleren van voorbedachte danspasjes. Wel krijgt men tips, handvatten en zonodig wat bewegingen aangereikt, om zich zekerder te kunnen voelen. Tegelijkertijd onderzoeken en ontwikkelen deelnemers een eigen dansstijl en wordt zo de ‘dansvrees’ overwonnen. Bij de muziekkeuze wordt rekening gehouden met de muzikale voorkeur van de deelnemers. Het is een cursus waarbij het dansplezier voorop staat en fouten niet bestaan.
De workshop is voor mannen en vrouwen. Individuele begeleiding is ook mogelijk.

* DANS JE LEEFTIJD
‘When you are fifty, you're neither young nor old; you're just uninteresting. When you are sixty, and still dancing, you've become something of a curiousity. And boy! if you hit seventy, and can still get a foot off the ground, you're phenomenal !’(Ruth St. Denis)
Een cursus voor volwassenen 50+, die zich jong voelen en willen dansen. Danservaring is niet nodig. Plezier in het dansen staat in deze cursus voorop.

* DANSLESSEN

Djazzdancecentre


Cursussen