Toen ik bij Simone in danstherapie ging wist ik niet precies wat ik moest verwachten…had al wat therapieën achter de rug maar was nooit echt tevreden, er kwam niet uit wat ik nodig had en kon ze eigenlijk allemaal goed voor de gek houden met mijn praatjes.

Totdat ik bij Simone kwam. Simone kijkt echt naar je,ze prikt dwars door je heen, ze luistert goed naar je en kijkt dan welke oefeningen het beste bij jou passen om dingen los te maken of te verwerken enz. Ik vond de oefeningen erg confronterend en kon er zelf niet meer omheen en moest dealen met de dingen waar ik mee zat. Dat kwam echt door de oefeningen die ik met haar één op één deed.

Het was niet zitten in een stoel en maar praten..nee..het was doen! Ervaren en zo ver gaan dat je er niet meer voor kon verschuilen…dat maakt danstherapie zo goed,de combinatie van gesprek en oefeningen..kijken naar je lichaam en hoe je lichaam ergens op reageert.

Tot de dag van vandaag denk ik nog vaak terug aan de therapie die toch zeker alweer een paar jaar geleden is gestopt. Ben er sterker uit gekomen en heb er tot heden toe veel aan!